S velikom tugom javljamo da je Krešimir Bosnar danas izgubio bitku s dugotrajnom i teškom bolešću. Njegova hrabra borba ostavlja nas s tugom, ali i s dubokim poštovanjem prema čovjeku koji je ostavio neizbrisiv trag u našim životima.

Krešimir Bosnar nije bio samo borac, već i neizmjerno važan dio naše sportske zajednice. Bio je suosnivač Hrvatskog rock ‘n’ roll saveza, strastveni zaljubljenik u akrobatski rock ‘n’ roll i osoba čiji je doprinos našem sportu nemjerljiv. Njegova posvećenost i predanost učinile su ga istaknutim trenerom, sucem i stručnjakom, ali i voljenim članom naše sportske obitelji.

Krešo nije samo dijelio svoje znanje i vještine već je svojim entuzijazmom i energijom inspirirao sve nas. Njegova strast prema sportu bila je zarazna, a njegov doprinos ostaje kao neizbrisiv trag na sve nas.

U ovim teškim trenucima, sjećajmo se Kreše s poštovanjem i zahvalnošću za sve što je učinio za našu sportsku zajednicu. Neka njegova uspomena živi kroz nas, a njegova ostavština neka nas potiče na daljnje zalaganje i ljubav prema onome što radimo.

Izražavamo iskrenu sućut obitelji i svim njegovim bližnjima.

Krešo će zauvijek ostati u našim mislima i srcima.